+387 (0) 65-924-924

suprs@suprs.org

Pratite nas:

Postani član SUPRS i SPOS i ostvari dodatne pogodnosti

Početna Postani član SUPRS i SPOS i ostvari dodatne pogodnosti

Postani član SUPRS i SPOS i ostvari dodatne pogodnosti

 | Savez udruženja pčelara Republike Srpske
Postani član SUPRS i SPOS

Sjajne vijesti za sve članove Saveza udruženja pčelara Republike Srpske (SUPRS). Svim članovima SUPRS će biti omogućeno da od januara 2024. godine primaju elektronski časopis Srpski pčelar. Svi članovi Saveza udruženja pčelara Republike Srpske koji do 31.07.2023. godine uplate i članarinu prema Savezu pčelarskih organizacija Srbije imaće popust od 1000 dinara (oko 17 KM) i iznosiće 52 KM (članarina prema SPOS-u + elektroniski časopis za 2024. godinu). Pored elektronskog časopisa dobija se i članska kartica SPOS-a koja će omogućavati neograničen broj ulazaka na državni pčelarski sajam u Beogradu. Kao što znaju pčelari koji posjećuju sajam dozvoljen je samo jedan ulazak sa kartom. Članstvo u Savezu pčelarskih organizacija Srbije će našim pčelarima omogućiti i pristup zaštićenim dijelovima sajta SPOS-a.  Ukoliko pčelari budu zainteresovani biće omogućena i nabavka SPOS-ove tegle. Članarina će se preko udruženja pčelara uplaćivati Savezu udruženja pčelara Republike Srpske, koji će sa svog deviznog računa izvršiti transakciju na račun Saveza pčelarskih organizacija Srbije i na taj način dodatno uštediti novac pčelarima koji neće morati plaćati bankarske transakcije za plaćanje u inostranstvo. 
Pored ovoga, saradnja dva saveza će se ogledati i u razgovorima sa nadležnim organima oko "smekšavanja granica" kako bi se omogućilo pčelarima iz Republike Srpske da svoj med plasiraju preko SPOS-ovog pogona Naš med.
Želimo da podsjetimo pčelare da je Savez udruženja pčelara Republike Srpske ove godine i suorganizator VI Pčelarskog sajama jugoistočnog Balkana "Otvoreni Balkan", te vas pozivamo da posjetite ovaj sajam koji bilježi sve veću posjećenost. 
Više o sajmu možete pročitati na https://spos.info/pcelari-iz-4-drzave-organizuju-vi-pcelarski-sajam-u-vranju/